Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος.

Παράδοση προϊόντων με δικά μας μεταφορικά μέσα

Αφορά παραδόσεις εντός Αττικής και η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα μέσω του υπεύθυνου διακίνησης να μπορεί να κρίνει αν είναι σε θέση να εκτελεστεί. Οι παραγγελίες με αξία πάνω από 250€και τόπο παράδοσης στο Νομό Αττικής παραδίδονται χωρίς επιβάρυνση εφόσον η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου. Για παραγγελίες κάτω από 250€ και αν επιθυμείτε παράδοση εντός οικίας, καταστήματος ή σε όροφο θα σας ενημερώσουμε για το σχετικό κόστος κατά περίπτωση (εάν υπάρχει).
Τα νησιά του Νομού Αττικής εξυπηρετούνται μόνο από πρακτορεία μεταφορών στην περίπτωση που έχουμε παραγγελία μεγάλου όγκου/βάρους. Μέσος χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Παράδοση προϊόντων με μεταφορική εταιρεία

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας αποσταλούν προϊόντα βάρους άνω των 30 χιλιόγραμμων, κρίνουμε ότι ο πλέον συμφέρον τρόπος είναι η μεταφορά τους με μεταφορική εταιρεία (αντί για ταχυμεταφορών/courier).
Το κόστος μεταφοράς στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου σας στην Αθήνα καλύπτεται από εμάς.
To κόστος αποστολής των προϊόντων με τη μεταφορική εταιρεία επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο. Η δαπάνη των εξόδων αποστολής σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων καθώς κάθε μεταφορική εταιρεία διαθέτει δική της τιμολογιακή πολιτική που διαμορφώνεται κατά βάση από τον όγκο του δέματος ή/και τυχόν άλλες παραμέτρους που ορίζει.
Ο πελάτης υποχρεούται να επικοινωνεί με τη μεταφορική εταιρεία που πρόκειται να χρησιμοποιήσει για τις ισχύουσες ειδικές ρυθμίσεις παραλαβής καθώς και το χρόνο που απαιτείται για την μεταφορά του προϊόντος (π.χ. αν το προϊόν θα παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής ή στο πρακτορείο της μεταφορικής στην περιοχή που βρίσκεται η διεύθυνση παράδοσης κτλ) καθώς και για να ενημερωθεί και για τις διευθετήσεις πληρωμής.
Μέσος χρόνος παράδοσης στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρείας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία για την μεταφορά των προϊόντων σας κατά τα ανωτέρω απαιτείται να έχετε εξοφλήσει προηγουμένως το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με paypal.

Παράδοση προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER (προτεινόμενη courier)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER, σας γνωρίζουμε ότι το κόστος αποστολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.
Η παράδοση προϊόντων μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER μπορεί να πραγματοποιηθεί για προϊόντα βάρους μέχρι 30 κιλών. Από την παράδοση του προϊόντος από την επιχείρησή μας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, η αποστολή του προϊόντος θα δρομολογηθεί και το προϊόν θα αποσταλεί εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών, αναλόγως την διεύθυνσης αποστολής και παράδοσης. Μέσος χρόνος παράδοσης από την επιχείρηση προς την εταιρεία ταχυμεταφορών είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφοράς ΕΛΤΑ COURIER για την μεταφορά των προϊόντων σας κατά τα ανωτέρω, απαιτείται να έχετε εξοφλήσει προηγουμένως το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας και το κόστος μεταφορικών (όπως αυτό καθορίζεται παρακάτω) και τότε η πληρωμή γίνεται δεκτή μόνον με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με paypal. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, η χρέωση των μεταφορικών καθώς και η χρέωση της υπηρεσίας της αντικαταβολής για την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων και η συνεννόηση γίνεται απ’ ευθείας από τον αγοραστή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών η δαπάνη των εξόδων αποστολής επιβαρύνει και σε αυτή την περίπτωση εξ ολοκλήρου τον αγοραστή, με την μόνη διαφορά ότι η δαπάνη αυτή δεν μπορεί να υπολογιστεί εκ των προτέρων (καθώς κάθε εταιρεία ταχυμεταφορών διαθέτει δική της τιμολογιακή πολιτική), η συνεννόηση γίνεται απ’ ευθείας από τον αγοραστή και η εξόφληση σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να γίνει είτε με πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή με Paypal είτε μέσω αντικαταβολής (η χρέωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας από την εταιρεία ταχυμεταφορών επιβαρύνει και πάλι τον αγοραστή).

Οι χρεώσεις στην περίπτωση παράδοσης προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER από Πόλη σε Πόλη προς χερσαία Ελλάδα είναι οι εξής:
-Αποστολές βάρους έως 2 κιλά: 5€
-Αποστολές βάρους από 2,001 έως 5 κιλά: 8€
-Αποστολές βάρους από 5,001 έως 10 κιλά: 15€
-Αποστολές βάρους από 10,001 έως 20 κιλά: 29€
-Αποστολές βάρους από 20,001 έως 30 κιλά: 40€

Οι χρεώσεις αυτές δύναται να αλλάξουν για μελλοντικές αγορές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του αγοραστή. Στην περίπτωση αυτή θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας οι νέες χρεώσεις.

Διευκρινίζετε ότι η επιχείρηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την εμπρόθεσμη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας.
Η προθεσμία εντός της οποίας η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρεία υποχρεούνται να παραδώσουν τα προϊόντα ορίζεται αποκλειστικά από τις τελευταίες αναλόγως της διεύθυνσης παράδοσης.

Προς διευκόλυνση σας, σας γνωρίζουμε ότι εξόφληση με μετρητά είναι δυνατή μέχρι του ποσού των 500€ για πώληση προϊόντων σε προμηθευτές και μέχρι του ποσού των 1.500€ για πώληση προϊόντων σε καταναλωτές. Αν τα ποσά ξεπερνούν τα ανωτέρω όρια για την κάθε κατηγορία αγοραστή αντιστοίχως, τότε η πληρωμή γίνεται δεκτή μόνον με πιστωτική κάρτα ή μέσω
τραπεζικού λογαριασμού ή με Paypal.

Υπογραμμίζεται ότι για αγορές το τίμημα των οποίων ξεπερνά τα 1.500€, δεν είναι δυνατή η χρήση της αντικαταβολής ως μέσο πληρωμής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες των τρόπων αποστολής σας συνιστούμε να μεταβείτε στους «Όροι και Προϋποθέσεις» του website μας.

Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας, εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον χρόνο παράδοσης.